2017. május 21., vasárnap

Írók, bloggerek és olvasók találkája (beszámoló)


Izgatottan vártam ezt az eseményt, mert egészen idáig sem bloggereket sem az írótársaimat nem ismertem nagyon néhány rövid facebookon folytatott beszélgetést leszámítva. Egy kicsit féltem is, hogy mennyire tudok majd feloldódni ebben az ismerős ismeretlen társaságban.
Nem volt okom rá, mert nagyszerű élmény volt, amiért nagyon hálás vagyok az Imádom a könyveket facebook oldalnak. :)

Na de kezdjük az elején.

Néhány órával korábban érkeztem Pestre, mert akadt némi intézni valóm. Dolgom végeztével kiültem az Erzsébet térre, és élvezve kellemes napsütést olvasgattam egy kicsit, majd idővel áttelepültem az Eiffel térre. Nagyon jól esett végre kiülni a szabadba, amit az én városomban csak nagyon ritkán lehet megtenni. A kellemes néhány óra után végül elindultam, hogy megkeressem a helyszínt. Szerencsére ez nem volt nehéz, azonban a rendezvényig még volt majdnem másfél óra. Sétáltam hát még egy kört, és amikor újra a bisztróhoz értem belebotlottam Krencz Nórába és Virágba.
Így hárman már bátran léptünk be a helyiségbe, ahol a többiek megérkezéséig némi kávé és limonádé mellett sikerült egy kicsit megismerkednünk. :)
Már gyülekezik a csapat. :)

Aztán lassacskán csatlakoztak a többiek is, és így hivatalosan is megkezdődött a rendezvény.

Több kisebb csoportban -írók, bloggerek, olvasók együtt - vitattunk meg az írói léttel, írással kapcsolatos kérdéseket. Én többek között Mason Murray-vel és Laura R. Bakossal kerültem egy asztalhoz majd sok került a kötetlenebb beszélgetésekre is, ahol hamar megegyeztünk L.J. Wesley -vel, hgy a legközelebbi alkalommal beruházunk egymás könyvére.
Henry, Max és Jordan, meg persze a "büszke szülők" :)

Jó érzés volt kivesézni egymás könyveit, borítóját (Itt Gabriella Elddel azt hiszem különösen egymásra találtunk :) ), a regényhőseinket. A sok eszme-, élmény- és tapasztalatcsere remek hangulatban telt, aminek remélem a rendezvényeken kívül is lesz folytatása.
Henry és Jordan összebarátkoztak
Könyvjelzőkben és dedikálásokban sem volt hiány :)

Fantasztikus délután volt. Hála a szervezésért, a támogatásért és a nagyszerű lehetőségekért az Imádom a könyveket szerkesztőségének és minden szerzőtársnak, bloggernek és olvasónak. Legyen még sok ilyen! :)****

Szeretnél visszatérni az 1910-es évekbe? Szereted a kalandos, több országot átívelő történeteket?
A változások kora című regénysorozat ebbe a viharos évtizedbe repít vissza, melyben megismerhetitek a szegény sorsú, feltörekvő Henry és a papságot választó úri fiú, George történetét.

A könyv első és második kötetét az ITT rendelheted meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése