2017. május 13., szombat

Könyvrendelés

Ha már eleget olvastál a könyvekről, és szívesen megismernéd a történetek egészét, akkor itt a lehetőség. :) Akár meg is rendelheted őket, hogy visszautazhass a 10-es évek viharos időszakába, hogy együtt kalandozz Henryékkel, vagy ellátogathass Beleanord birodalmába, hogy sárkány hátra pattanj Edmundékkal.
Rendeléseteket e-mailen adhatjátok le: vilagegykonyv@gmail.com

***

A VÁLTOZÁSOK KORA


Nyomtatott: 2.900 Ft (várható postázás: február 15-től)
E-könyv: 1.100 Ft  


Henrynek sosem volt semmije, de mindig is úgy érezte, több, mint egy istállófiú, vagy legalábbis egy napon több lesz annál. Leghőbb vágya, hogy megnyerje a grófkisasszony Sarah szívét, és ezért bármeddig hajlandó küzdeni.

George-nak mindene megvan. Kastélyban lakik, apja címének örököse, ám ő nem akar rangot és fényűző életet. Pap szeretne lenni, és szembemenve szülei akaratával, szeminarista lesz.
Henry és George testvérekként szeretik egymást még akkor is amikor az élet egyre távolabb sodorja őket egymástól. Míg Henry járja a világot, és azért küzd, hogy szép lassan feltornássza magát a társadalmi ranglétrán, miközben egyre nagyobb nehézségekbe ütközik, addig George leginkább önmagával vív harcot, hogy képes legyen levetkőzni gőgös természetét.
Ahogy múlik az idő, ők is, és a világ is  kezd átalakulni. A Boldog Békeidőkre egyre aggasztóbb események vetnek árnyékot hatalmas változások szelét hozva magukkal.

Vélemények a könyvről

"Azt tudom mondani, hogy gratulálok Nórinak, valami igazán elegáns és kedves történetet sikerült alkotnia, ami könnyed kikapcsolódást jelenthet mindenkinek korhatár nélkül. Nem igazán tudok belekötni semmibe – bezzeg ebben általában jó vagyok. Hogyha kedves Olvasó egy összetett, kalandos regényre vágysz, nyugodt szívvel ajánlom neked Tomcsik Nóra könyvét. Szerintem ezzel nem foghatsz mellé." - ellafisher (mymoonlightlibrary.blogspot.hu )

"Letehetetlen kalandregény, egy csipetnyi romantikával. Két nap alatt kiolvastam, nem hagyott nyugodni. Minden egyes oldalon történik valami izgalmas, az olvasó biztosan nem unatkozik egy pillanatig sem! Át tudtam érezni a kor hangulatát, a szereplők vívódásait." -Velencei Rita (írónő)


***

AZ ELVESZETT IFJÚSÁG


Nyomtatott: 3.100 Ft     (előjegyezhető! Újranyomás várhatóan márciusban)
E-könyv: 1.300 Ft   


Henry nehezen bár, de legyőzi a rá váró akadályokat, és mindent megtesz, hogy végre hazatérhessen Sarah-hoz. George elbizonytalanodik, ahogy egyre közelebb kerül céljaihoz. Választania kell a papság és a szerelem között. 

A két fiút épp olyan gondok nyomasztják, mint bármely korukbeli fiatalt, azonban minden átértékelődik, amikor kirobban a háború. A lövészárok véres és kegyetlen poklában végleg felnőtté kell válniuk. Az egykori ábrándok, viszálykodások, szerelmek és nagyra törő tervek odavesznek a gránát robbanásokban, a szüntelen élet-halál harcban, melyben könnyen elveszíthetik akár önmagukat is.Vélemények a könyvről

 "A történet jól felépített, nagyon szép az íve – az első fejezetekben a főszereplők a lélek és az érzelmek útvesztőjében próbálnak eligazodni, ezzel párhuzamosan a politikai feszültség is egyre erősebbé válik, majd Henry besorozása után a háború kerül az előtérbe, és az események egészen drámaivá válnak.
Henry jelleme rengeteget változott az előző kötet első oldala óta: míg A változások korában egy forrófejű, büszke fiú volt, Az elveszett ifjúságban felelősségteljes, komoly férfivá érik; igazán szerethető figura"
- T.C. Lang (írónő) 


"Nagy hatással voltak rám a történések, nagyon erős érzéseket váltottak ki a fronton leírtak és hogy az ápolók mi mindent tettek a sebesültekért. A végéért viszont végezni tudnék Nórival. Sírtam rajta. Az írónő kegyetlen volt, de nagyon..." - Krencz Virág (moly.hu) ***

A HERCEGNŐ ÉS A SÁRKÁNYOK DALA 

 

Nyomtatott:  1.690 Ft

E-könyv: 700 Ft
 
Vajon meg lehet szelídíteni a sárkányokat?
Felix a leleményes, de álmodozó tolvajlány, Edmund a muzsikus apród és Sir Marcus a magának való lovag azt a feladatot kapják, hogy keressék fel a hosszú ideje szunnyadó sárkányokat, így mentve meg az öt király birodalmát Aerion, a Nagykirály zsarnokságától.
Az út hosszú a sárkányok lakta Tüzes-szirtig, melynek során Felix, Edmund és Sir Marcus megtanulják a barátság, a lovagiasság és bajtársiasság fontosságát is, hisz ezen erények nélkül sosem ismerhetnék meg a sárkányok titkát, és győzhetnék le a Nagykirályt.


Vélemények a könyvről 

 "Magam is meglepődtem rajta – mivel nem vagyok már gyerek – de teljesen beszippantott, és csakhamar rá is jöttem, hogy ez nem egy kedves kis mese, hanem egy kifejezetten tanúságos történet idősebb gyerekeknek, úgy is mondhatnám, hogy ifjúsági könyv. A történet nagyon szerethető, és rövidsége ellenére is megállja a helyét; az írónő ilyen szűkös oldalszámok között is képes volt felépíteni egy fantasyvilágot, és még jellemfejlődést is tapasztalhatunk." - M.G. Brown (írónő)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése