2017. február 9., csütörtök

Lektort, szerkesztőt keresel?

Írói és szerkesztői tapasztalattal szerkesztést és lektorálást vállalok.
Az írással már évek óta foglalkozom, és főiskolai tanulmányaim alatt alkalmam nyílt átfogó, hasznos ismereteket szerezni, a dramaturgia, karakteralkotás, cselekményvezetés terén. 
Ez elmúlt években már több könyv is az én szerkesztésem és lektori munkám után került az olvasók elé.
 Ha olyan olyan szerkesztővel szeretnél dolgozni, aki közvetlen és jól tud együtt működni, de elsősorban a készülő mű minél tökéletesebb formában kerüljön az olvasók kezébe. Mindemellett pedig megfizethető.Árak, szolgáltatások

Lektorálás:

ár: 5.000 Ft

Ha nem szeretnél egy átfogó véleményt kapni a történetedről, nem vagy biztos a logikai buktatókban a szereplők személyiségének megalkotásában, és egyáltalán jól jönnének egy külső szemlélő tanácsai, észrevételei, keress bátran. Küldd el a kéziratod szinopszisát, és egy részét (küldheted az egészet is, de általában néhány fejezetből, már kiszűrhetőek a lényegi hibák. ), én elolvasom, és véleményezem.

Szerkesztés:

ár: 40.000 karakter /szóközökkel/ megszerkesztése: 3.500 Ft
Ez azt jelenti, hogy egy körülbelül 350 oldalas regény szerkesztése 35-40.000 Ft-ba kerülne.

Természetesen egyedi igény szerint kérhetitek a regény csak egyes részleteinek megszerkesztését, mely alapján, akár ti magatok is javíthatjátok a kézirat további fejezeteit.

Amit ezért az árért nyújtani tudok:
- precíz, pontos munkavégzés
- folyamatos konzultációs lehetőség, már a kézirat visszaküldése után is. (Bármi kérdésed van, valamivel nem értesz egyet, írj, keress bátran, megbeszéljük. A lényeg, hogy te olyan könyvet adj ki, amit maximálisan magadnak érzel, én csak segítek ebben.)
- Ha velem szerkesztesz, a könyvedről ajánló is ki kerül a blogra. :)

Ha bármi egyéb kérdésed felmerülne, keress a vilagegykonyv@gmail.com e-mail címen vagy facebookos szerzői oldalamon.

Jó írást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése