2016. augusztus 15., hétfő

"A változások kora" az első!

Most, hogy már annyira a célegyenesben vagyok, íme a regény első kötetének, rövid kis leírása. Fogadjátok szeretettel, és remélem, lesz köztetek olyan, akinek kedvére lesz a történet. :)


"A változások kora" egy háromkötetes regényfolyam első része, melynek főhőse Henry Davis, az ír származású lovászfiú, aki az angol Tóvidéket elhagyva, próbál feljebb jutni a társadalmi ranglétrán, hogy elvehesse Sarah -t, egy gróf lányát. A boldog békeidők, reményekkel teli éveinek ideje ez, mikor az ember könnyen próbálhat szerencsét. De, hogy megtalálja-e, már egészen más kérdés. 

Henry és barátja a papnövendék George a felnőtté válás küszöbén állnak, és lépnek ki a nagy világba. A két fiú más-más úton jár.  George -nak önmagával kell megküzdenie, hogy jó pap váljon belőle, és el kell szakadnia egykori gőgös, nemesifjú énjétől. Henry társadalmi helyzete miatt kerül újra és újra nehéz helyzetbe, míg végül matrózzá nem válik.
Ahogy telik az idő Henry egyre több olyan eseménynek lesz részese, melyek egy nagy, és félelmetes esemény előszeleit és a boldog békeidők végét jelentik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése